Goede prestaties voor doto meisjes in de regio finales

25 april 2015 om 00:00 Sport

Zaterdag 18 april was het de regiofinale dag voor Linda van de Peut en Joette van Voorthuizen.

Beide meisjes reisde af naar Amsterdam. Joette, junior in de 5e divisie, deed het heel goed, maar eindigde net naast een plekje om door te gaan naar de district finales. Linda, junior in de 4e divisie, turnde ook een super wedstrijd zonder grove fouten. Ze plaatste zich met een mooie 15e plek voor de district finales in Beverwijk.

Zaterdag 25 april was het de beurt aan Suzan Lancee en Isabel Brons. Als eerst was het de beurt aan Suzan, pupil 2 4e divisie. Suzan moest beginnen op de vloer. Door een fout in de eerste serie was ze een beetje van slag en wist ze het laatste stukje niet meer van de oefening. Gedreven als Suzan is beet ze door op de volgende onderdelen, vast besloten om er een mooie wedstrijd van te maken. Dit werd ook zeker beloond! Op de vloer was ze uiteindelijk maar één onderdeel vergeten en wat danspasjes. Suzan mocht, naast het zilver, ook een ticket voor de district finale in ontvangst nemen.

Daarna was het de beurt aan Isabel, jeugd 1 5e divisie. Ze had een beetje een pechdag. Ze had een val in haar 2e sprong en een val van de balk. Met verder een mooi puntenaantal op de andere toestellen werd ze toch 10e en plaatste ook Isabel zich voor de district finales in Beverwijk.

advertentie
advertentie