Tandarts Van Zetten blijft in Leersum!

30 april 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

In tegenstelling tot wat men leest, hoort en zegt is en blijft tandarts Van Zetten in Leersum gevestigd aan de M.C. Verloopweg 29.

Zij houdt er maandag, dinsdag en donderdag praktijk van 08.00 tot 17.00 uur, op woensdag van 08.00 tot 13.00 (telefonisch consult) en praktijk van 13.00 tot 17.00 uur.

Voor spoedgevallen is mw. Van Zetten 24 uur per dag bereikbaar.

Al 25 jaar houdt mw. Hermiona van Zetten - Tintea als tandarts praktijk in Leersum, sinds enige tijd geassisteerd door Kyung van Lun en (sinds 1985) door tandtechnicus Walter van Lun. De praktijk - waar iedereen terecht kan voor controlebeurten en regulier gebitsonderhoud - is gespecialiseerd in endodontologie (wortelkanaalbehandeling) evenals in restauratieve en esthetische tandheelkunde.

Naast de nodige tijd voor het behandelen van haar bestaande patiënten en het aannemen van nieuwe patiënten is tandarts Van Zetten op ook andere gebieden actief. Elk jaar gaat zij in principe - zo mogelijk vergezeld van assistentie - naar Nepal, om er in de zomerperiode als vrijwilliger van de Netherlands Oral Health Organisation tandheelkundige hulp te bieden aan Nepalezen met ernstige pijnklachten, maar die nog nimmer een tandarts hebben bezocht.

Daarnaast was zij als docent verbonden aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam, waar veel Nederlands tandartsen werden opgeleid of waar zij hun postacademische opleiding volgen. In dat kader had zij ook een belangrijk aandeel in het verspreiden van kennis over het feit dat de ziekte van Lyme mede kan leiden tot gebitsproblemen, zoals het afsterven van zenuwen in tanden en kiezen waardoor wortelkanaalbehandelingen onvermijdelijk zijn.

Meer informatie over de praktijk van tandarts Van Zetten vindt u op www.tandartspraktijkvanzetten-tintea.com; meer informatie over hoe u ook zelf kunt bijdragen aan de Nederlands tandheelkundige organisatie NOHS leest u op www.nohs.nl.

advertentie
advertentie