Vrijwilligerswerk

1 mei 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Op de website van Larikslaan2 staat een groot aanbod van vrijwilligersvacatures in de plaatsen Leusden, Scherpenzeel en Woudenberg.

Heeft u tijd over en zin om iets nieuws aan te pakken, neem dan contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Larikslaan2, adres: Larikslaan 2, 3833 AM in Leusden, tel: 033 - 303 44 44, e-mail info@larikslaan2.nl Voor vrijwilligersvacatures kunt u ook kijken op de website: www.larikslaan2.nl

Energieke voorzitter voor de Stichting Welzijn Ouderen Woudenberg. De Stichting Welzijn Ouderen is actief in de lokale samenleving in het algemeen en voor de Woudenbergse senioren in het bijzonder. De maatschappij - het sociale domein - verandert en het is voor de stichting een uitdaging om hierin op een goede manier mee te groeien. Als voorzitter vertegenwoordigt u het bestuur van de stichting, u bereidt de vergaderingen voor en stelt samen met de overige bestuursleden het beleid op. Van de voorzitter wordt een actieve rol in het ontwikkelen en uitdragen van het beleid van de stichting verwacht. Heeft u bestuurlijke ervaring in het maatschappelijk domein, interesse in en visie op sociaal/maatschappelijke vraagstukken en het vermogen om mensen te binden en boeien? Ook doorzettingsvermogen, een pragmatische instelling en gevoel voor humor stellen wij zeer op prijs. De werkzaamheden kosten u ongeveer 4 - 6 uur gemiddeld per week.

(Co)Penningmeester bij Scouting De Valleigroep. Scouting Scherpenzeel is een samenwerkingsverband tussen de Valleigroep en de Willaergroep. Bij Scouting Scherpenzeel zijn wekelijks vele vrijwilligers actief als leiding en bestuur, zodat de jeugdleden (5 - 18 jaar) een leuke en zinvolle tijdsbesteding geboden kan worden. Zowel de Valleigroep als de Willaergroep hebben een eigen bestuur. Bij Scouting de Valleigroep zijn vereniging en stichting gescheiden. Dat betekent dat er ook twee financiele administraties zijn. Op dit moment worden beide administraties door een penningmeester gevoerd. Ter ondersteuning en ontlasting van de penningmeester wordt er gezocht naar een co-penningmeester. Taken zijn onder andere het beheren van de verenigingskas, innen van contributie en deel uitmaken van het verenigingsbestuur. Ervaring is niet vereist, affiniteit met financien wel. De penningmeester brengt u graag de fijne kneepjes van het vak bij. Scouting De Valleigroep biedt u een afwisselende bestuursfunctie in een bruisende en groeiende vereniging met de mogelijkheid opleidingen te volgen.

advertentie
advertentie