Deilse chef-kok krijgt culinaire topstage cadeau!

8 mei 2015 om 00:00 Ondernemend

Deil (Gemeente Geldermalsen) - Chef-kok en eigenaar van Hotel/Restaurant De Os & Het Paard (Deil), Wouter Klein heeft vrijdag 01 mei 2015 te horen gekregen dat hij een topstage cadeau heeft gekregen! In de week van 27 oktober 2015 zal hij gedurende één week stage lopen bij 3 Michelin-sterren restaurant De Librije te Zwolle.

Waarom dit cadeau?:

Er zijn altijd mensen in je leven die wat extra hulp verdienen qua ondersteuning op welke manier dan ook. Ondernemers die 7 dagen in de week hard moeten werken om hun hoofd boven water te houden. Een onderneming beginnen in een klein dorp is vaak een grotere uitdaging dan in een grotere stad. Vaak moet je o.a. al rekening houden met de bereikbaarheid.

Hotel/Restaurant De Os & Het Paard te Deil is niet aangesloten bij een keten maar moet het hebben van hun eigen omzet en winst. Naast de bedrijfsmatige activiteiten zet Os & Paard zich ook jaarlijks in voor diverse lokale evenementen in Deil. Jaarlijks wordt er mee gedaan met 'Betuwe Proeft'. Dit is geheel kosteloos. In maart 2015 was er een speciaal menu voor Alpe d'Huez. Twee inwoners van Deil deden mee aan deze actie ten bate van het KWF. Met ieder Álpe d'Huez-menu dat in maart werd verkocht, ging er 6 euro als sponsoring naar deze 2 kanjers. Uiteindelijk is er met een sponsorloop dik 2500 euro opgehaald. Hotel/Restaurant De Os & Het Paard sponsort ook geregeld drukwerk voor dorpse evenementen.

De maaltijden van Hotel/Restaurant De Os & Het Paard zijn van hoge kwaliteit. Hotel/Restaurant De Os & Het Paard wordt gerund met een klein team, alleen wel een trots en enthousiast team. Hotel/Restaurant De Os & Het Paard hebben geen ster als restaurant, terwijl sommigen vinden 'dat ze er toch één verdienen'.

De motor achter dit succes mag ook wel eens verrast worden. Nieuwe dingen leren, het houdt nooit op. Waar kun je als chef-kok dit beter doen bij 3 Michelinsterren restaurant De Librije te Zwolle? De Librije geeft een ondernemer als Wouter Klein de mogelijkheid om zijn vakbekwaamheid te vergroten en bij te blijven qua vakkennis. Degene die bemiddeld heeft voor de stage is De Librije dankbaar dat ze deze opportunity willen bieden.

Voor het vervolg van het persbericht, zie: http://www.gerardus-evenement-planner.nl/deilse-chef-kok-krijgt-culinaire-topstage-cadeau/

Wilt u genieten van de gerechten van chef-kok Wouter Klein voor en na de stage? Reserveer dan via: info@osenpaard.nl

advertentie
advertentie