Avondtoernooi voor getrainde, ongetrainde en gevorderde touwtrekteams in Renswoude

9 mei 2015 om 00:00 Activiteiten

Ook dit jaar: de kidsklasse

Touwtrekvereniging Lagerweij uit Renswoude organiseert op zaterdagavond 30 mei een groot outdoor touwtrektoernooi. Bij voldoende aanmeldingen zullen er verschillende poules gemaakt worden voor ongetrainden, gevorderden en dames.

Voor de getrainde teams maakt deze wedstrijd onderdeel uit van de NTB zomeravondcompetitie Gewest West.

Een ongetraind team kan bestaan uit 6 heren of 6 dames met 2 wissels. Een ongetraind damesteam trekt met 6 dames tegen 4 heren. Een combi-team kan zich ook aanmelden, dat is een team met dames en heren. 3 dames staat hierbij gelijk aan 2 heren. Gevorderde teams mogen stalen hakken gebruiken, ongetrainde teams mogen GEEN stalen hakken gebruiken.

Gevorderden en ongetrainden mogen geen lid van Nederlandse Touwtrek Bond zijn. Voor de gevorderden en ongetrainde teams beginnen de wedstrijden om 19.00 uur, graag melden om 18.30 uur zodat de wedstrijden op tijd kunnen beginnen. Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro per team. Een team opgeven kan tot 28 mei.

Ook dit jaar is er, wegens groot succes van voorgaande jaren, een kidsklasse. Deze klasse is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Aanmelden kan van te voren en heeft de voorkeur. Geef je leeftijd en gewicht op en eventueel met wie je in een team zou willen. Ook is aanmelden op het terrein voor de wedstrijd nog mogelijk. De start van de kidsklasse is rond 19 uur. Ook voor deze klasse geldt: aanwezig zijn om 18.30 uur. Elk kids-team die zelf geen coach heeft, krijgt een coach van TTV Lagerweij toegewezen. Deelname aan deze kidsklasse is gratis.

Het toernooi wordt gehouden tegenover Loonbedrijf Lagerweij, Oude Holleweg 49 in Renswoude.

Wil je meer informatie of wil je een team opgeven, dan kan dat bij Arjan Davelaar: 06- 22 25 46 37 of mail naar arjan1daaf@planet.nl. Aanmelden kan ook bij Wijnand van Deelen: 06- 41 30 72 52 of mail naar wijnand-vandeelen@kpnmail.nl. Mocht je een keer willen meetrainen, alleen of met je team, dan kun je dat kenbaar maken bij je opgave. Dan leer je tijdens een training een paar wedstrijd-regels en bijvoorbeeld hoe je het beste een trekbeurt kunt starten.

Publiek is van natuurlijk van harte welkom, de toegang en parkeren is gratis.

advertentie
advertentie