Diner Dansant 13 juni met de Cliff and The Shadows band The Red Strats bij Van der Valk Leusden

1 juni 2015 om 00:00 Activiteiten

Zin in een heerlijke middag dansen en heerlijk eten met muziek van de Cliff and The Shadows Tributeband The Red Strats? Zij zorgen zaterdag 13 juni vanaf 16.30 uur voor de muzikale omlijsting voor een spectaculair Diner Dansant. U wordt ontvangen met een glas bubbels en geniet van een heerlijk warm en koud buffet met dessert voor slechts 32,50 euro p.p. in het prachtige Van Der Valk Hotel Leusden. De ontvangst is om 15.30 uur en het Diner Dansant duurt tot 21.00 uur.

Het belooft een prachtige muzikale omlijsting te worden tijdens dit Sixties Matinee want The Red Strats staan garant voor een heerlijke middag/avond met heel veel muziek uit de Sixties, met prachtige Ciff and The Shadows nummers, schitterende ballads gezongen door Mike, maar ook echte onvervalste instrumentale Shadows nummers. De Rock and Roll waar u heerlijk op kunt dansen wordt natuurlijk niet vergeten.

Prachtige rustige nummers als Move It, Living Doll, en The Young Ones komen langs evenals Apache, Shadoogie en Wonderfull Land. Ook wordt er een uitstapje gedaan naar muziek van de Maskers met nummers als La Comparsa, Till, etc. Ook Buddy Holly en The Eagles met Tequilla Sunrise komen langs.

The Red Strats maken al heel wat jaren samen muziek en bestaan uit Roy Soerioroseno (lead guitar), speelde in de tachtiger jaren in de zeer bekende band F.B.I.en later in The Starfighters, Ernst Kraft van Ermel (rhythm guitar), Wim van de Water (drums), Cock Hiemstra (bassguitar) en Mike (vocal), de man met de gouden "Cliff Richard" stem.

Buiten het enorme Cliff & The Shadows repertoire dat zij op een zeer authentieke wijze brengen o.a. door gebruik te maken van de echte oude VOX versterkers met een Long Tom echo, spelen zij ook enkele nummers van de Maskers, Buddy Holly en diverse andere bekende nummers uit de zestiger jaren.

Al met al een uitgelezen gelegenheid deze unieke formatie The Red Strats eens aan het werk te zien en vooral te genieten van die heerlijke oude Cliff en The Shadows sound. U wordt even teruggezet in de tijd, en waant zich in de Sixties.

Kijk ook op www.theredstrats.nl en op Facebook: Red Strats

Tickets voor deze prachtige avond kunt u reserveren via Hotel Van Der Valk in Leusden, telefoonnummer 033 - 434 53 45 email: leusden@valk.com

Voor verdere informatie over deze topformatie kunt u kijken op www.theredstrats.nl of bellen met het management: 0229 21 72 82 of 06 22 00 70 48

www.theredstrats.nl of op Facebook: Red Strats

advertentie
advertentie