Auto Versteeg Buurman wint Top Award voor beste Peugeot dealer

4 juni 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Auto Versteeg Buurman hoort bij de beste drie Peugeot dealers van Nederland en heeft hiervoor de TOP Award uitgereikt gekregen. Deze Award is door Peugeot in het leven geroepen om Peugeot-dealers te stimuleren hun resultaten op topniveau te brengen. Dit met als uiteindelijke doel de klant volledig centraal te stellen en zo een optimale verkoop, service en tevredenheid te garanderen.

Met de vestigingen heeft Auto Versteeg Buurman in 2014 een topprestatie weten neer te zetten op het gebied van klanttevredenheid, verkoop en aftersales. ,,Auto Versteeg Buurman scoort op deze gebieden bovengemiddeld en de Award is dus meer dan verdiend, aldus Peugeot''. De Award is overhandigd door Phil Robson (Algemeen Directeur Peugeot Nederland) en Claudia Forger (Zone Manager Verkoop) aan Geurt Buurman, Korstiaan Versteeg en Leendert Redert tijdens een feestelijke bijeenkomst.

Robson: ,,Auto Versteeg Buurman is een al bijna vijftig jaar bestaand familiebedrijf waar door de directie en het complete team elke dag hard gewerkt wordt om de beste service te leveren. Ook wordt op een positieve manier omgegaan met de vele veranderingen in de autobranche en worden nieuwe mogelijkheden optimaal benut. Al jaren behoort Auto Versteeg Buurman bij de beste dealers op het gebied van klanttevredenheid het is daarom meer dan terecht dat de TOP Award nu bij Auto Versteeg Buurman terecht is gekomen".

Geurt Buurman zegt bijzonder trots te zijn op het winnen van deze prijs, mede omdat deze grotendeels gebaseerd is op de beleving van de klanten. Korstiaan Versteeg en Leendert Redert vullen hem vervolgens aan door te zeggen dat ze daarnaast ook ontzettend trots zijn op alle werknemers van al hun vestigingen die dit mede voor hen mogelijk hebben gemaakt. Beiden willen ze dan ook zowel de klanten als de werknemers bedanken voor dit uitzonderlijke resultaat!

Auto Versteeg Buurman heeft vestigingen in Barneveld, Ermelo, Voorthuizen, Wageningen en Woudenberg.

advertentie
advertentie