Masjiach geeft concert 'Shake!' met nieuwe dirigent

5 juni 2015 om 00:00 Activiteiten

Voor het eerst sinds het aantreden van de nieuwe dirigent Rohan Poldervaart, gaat Gospelkoor Masjiach uit Scherpenzeel het concertpodium op. Op zondagavond 21 juni is Theaterzaal Spectrum in Veenendaal de setting van 'Shake!', het nieuwste programma van Masjiach.

Met Rohan Poldervaart heeft Masjiach een dirigent met veel geestdrift binnengehaald. Deze jonge getalenteerde dirigent neemt het koor mee op zijn ritmische route door het koorbestaan. Het koor ervaart zijn komst als bijzonder leerzaam en muzikaal uitdagend.

Shake!

Dit concertprogramma 'Shake!' bestaat voor een deel uit nieuw repertoire wat verrassend wordt gepresenteerd op 21 juni in Spectrum. 'Shake!' weerspiegelt heel goed de weg die Masjiach op dit moment gaat met Rohan en het publiek zal daar ook daadwerkelijk iets van 'meekrijgen'.

Theaterzaal Spectrum bevindt zich aan het Kees Stipplein in Veenendaal. Het is een nieuw en professioneel theater met zo'n 140 stoelen. Het voelt er luxe en toch dichtbij het publiek; precies wat Masjiach wil. Hoe dichtbij dit is, ontdekken de bezoekers vanzelf.

Rohan

Sinds september 2014 is Rohan Poldervaart de dirigent van gospelkoor Masjiach. Daarvoor speelde hij al regelmatig piano tijdens de optredens. Rohan is een enthousiaste muzikant en dirigent die alle koorleden met gemak meesleept in zijn liefde voor muziek. Hij is op dit moment dirigent bij elf gezelschappen, variërend in niveau en leeftijd. Zo dirigeert hij o.a. het kinderkoor 'De Bengels', het tienerkoor 'C-Us-sing', beide uit Zeewolde, het close harmony koor 'Divina' uit Utrecht, dat bestaat uit jonge ambitieuze vrouwen en het popkoor 'Future' uit Rhenen. Rohan studeerde Lichte muziek, Pop en Jazz aan het conservatorium van Utrecht bij dirigent en arrangeur Tijs Krammer. Op dit moment volgt hij een speciale studie aan 'The Royal Academy of Aalborg', het grootste conservatorium van Denemarken en toonaangevend als het gaat om 'Rhytmical Choir Conduction'. Na een strenge selectie mag hij daar deze speciale studie in koordirectie doen.Over Masjiach zegt hij: "Masjiach is een enthousiaste groep met hoge ambities en ik wil hen daarin graag begeleiden."

Concertinformatie

Zondagavond 21 juni - aanvang 20.00 uur - zaal open 19.30 uur - locatie Theaterzaal Spectrum, Kees Stipplein 72 in Veenendaal - gratis parkeren in parkeergarage 'Tricotage' die zich onder Spectrum bevindt, aan de Wolweg - kaarten kosten €7,50, inclusief consumptie - kaarten verkrijgbaar via de website www.masjiach.nl

advertentie
advertentie