De lekkerste fietstocht op 4 juli; Tour Culinair Groene Vallei

9 juni 2015 om 00:00 Activiteiten

Op zaterdag 4 juli 2015 vindt de tweede editie van een verrassend lekkere fietstocht plaats; Tour Culinair Groene Vallei

Met trots presenteert Tour Culinair Groene Vallei de volgende deelnemende bedrijven.

De start en finish zal dit jaar bij Camping Nieuw hof in Terschuur zijn. De deelnemende fietsers zullen daar hartelijk ontvangen worden met een kop koffie/thee en een kersenlekkernij. De fietstocht gaat richting De Glind alwaar de fietsers op de fruittuin Tres Jolie een proeverij van fruit zullen krijgen. Bij kaasboerderij Vanelly zullen ze afdalen in de kaaskelder en op de Elzenkamp zal er enthousiast verteld worden over de groenten die daar, geheel biologisch, verbouwd worden. Hertenfokkerij de Maaneschijn in Appel zal met plezier de edelherten laten zien die gefokt worden op dit bedrijf. Als laatste tussenstop wordt Wijngaard Aan De Breede Beek aangedaan om de zelf geproduceerde wijn te proeven. Bij de finish op Camping Nieuw hof zal de fietstocht afgesloten worden met een bijzonder buffet met gerechten die gemaakt zijn met streekproducten.

De kosten voor deze smakelijke fietstocht zijn € 39,50 per persoon, exclusief drankjes maar inclusief een lekkernij bij de start, 5 proeverijen en een buffet bij de finish. Kaarten zijn te bestellen via www.tourculinairgroenevallei.nl en bij de deelnemende boerderijen direct te koop.

advertentie
advertentie