Buik & Baby beurs in Meander Medisch Centrum

12 juni 2015 om 00:00 Activiteiten

Op zaterdag 3 oktober 2015 vindt voor het eerst de Buik & Baby beurs plaats in Meander Medisch Centrum in Amersfoort. De Buik & Babybeurs wordt georganiseerd door Marina@Work. Meer dan 40 bedrijven en organisaties presenteren zich en is er van alles te zien en beleven. Toegang tot de beurs is gratis.

"Amersfoort heeft enorm veel jonge (zwangere) gezinnen en er zijn heel veel leuke en bijzondere bedrijven te vinden in onze omgeving. Die wil ik graag bij elkaar brengen op een dag vol gezelligheid en informatie', zegt organisator Marina van Houte. "Aanstaande ouders kunnen bijvoorbeeld advies inwinnen over het gebruik van een draagdoek, informatie ontvangen over babymassage, maar ook vragen stellen aan bijvoorbeeld een verloskundige, kraamzorgcentra en baby- en peuteropvang. Ook de Moeder en Kind afdeling van Meander is aanwezig tijdens de beurs. De market is ingericht als een echte markt met kraampjes."

Workshops

Behalve kramen zijn er de hele dag door workshops te volgen en demonstraties van diverse deelnemers te zien. Er is kinderopvang voor kinderen tot 4 jaar. "Een beurs voor (aanstaande) ouders waarbij informeren, inspireren en enthousiasmeren voorop staat, waar je trends en ontwikkelingen ontdekt, workshops en demonstraties kunt volgen, advies kunt inwinnen bij deskundigen en niet te vergeten, producten kunt aanschaffen", aldus Marina van Houte.

Houd Facebook 'Buik&Baby beurs Meander Medisch Centrum" en de website www.marinaatwork.nl in de gaten voor meer informatie over deelnemers en de beurs.

advertentie
advertentie