Modderdag bij DOL FIJN

21 juni 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

ModderDag bij DOL FIJN!

Barneveld- DOL FIJN kinderopvang doet mee aan nationale ModderDag. Dat betekent dat in de week van 29 juni tot en met 3 juli, als in het hele land tienduizenden kinderen met zand en water spelen, ook de kinderen van DOL FIJN lekker vies zullen worden in de modder, DOL FIJN organiseert op al haar locaties modderactiviteiten, 3 gastouders van het gastouderbureau DOL FIJN, stellen hun tuin open voor modderspelen.

Nationale ModderDag is in het buitenland al een begrip en wordt dit jaar voor de tweede keer in Nederland georganiseerd. Honderden kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, gastouderbureaus, basisscholen en natuur- en milieucentra uit het hele land hebben zich inmiddels aangemeld, waaronder dus DOL FIJN.

De gedachte achter ModderDag is om de kinderen weer in contact te brengen met de natuur. Juist in een tijd dat kinderen veel tijd binnen (achter televisie en computer) doorbrengen.

"Wij doen graag mee met modderdag omdat we het belangrijk vinden dat kinderen leren spelen in de natuur" aldus directeur Sylvia Kuiper van DOL FIJN.

Voor meer informatie kijkt u op onze website www.dolfijnkinderopvang.nl

advertentie
advertentie