Omfietsconcert met Vocaal ensemble Amer Consort

21 juni 2015 om 00:00 Activiteiten

Op zondagmiddag 5 juli luidt Vocaal ensemble Amer Consort de zomer in...

Een licht programma ter afsluiting van het muzikale zomerseizoen. Onder het genot van een hapje en een drankje zingen de koorleden in verschillende samenstellingen. Zij verrassen de luisteraars met bijzondere duetten en (dubbel)kwartetten. Dit alles op een wel heel sprekende locatie: het Koetshuis op buitenplaats de Heiligenberg in Leusden. Onder leiding van dirigent Dirkjan Horringa zingen zij o.a. werken van Mendelssohn, Ralph Vaughan Williams en Rossini.

Verrassende liederen in vele talen over natuur en zomer.

Koorstukken, duetten en kwartetten, begeleid op de piano. Zo laat het Amer Consort zich weer van een andere kant zien, waarin de ook de individuele stemmen en de voorkeuren van de zangers mogen klinken. Het wordt een intiem en vrolijk concert. Dit alles omlijst met zomerse lekkernijen, zeker de moeite waard om voor om te fietsen op deze prachtige zomerdag. Door de ongedwongen sfeer en de relatief korte duur van dit concert is dit ook een geschikt concert voor kinderen.

Omfietsconcert zondag 5 juli 15.00 uur

Koetshuis buitenplaats Heiligenberg, Heiligenbergerweg 5 Leusden

Kaarten incl 1 consumptie € 10 / tot 18 jr € 5 (voorverkoop) (aan de zaal € 12 / tot 18 jr € 6)

Alle informatie en kaarten bestellen via www.amerconsort.nl

Het Amer Consort is op zoek naar goede zangers met een mooie stem en koorervaring. Er wordt verwacht dat de leden zelf thuis de partij instuderen. Opgave en informatie op www.amerconsort.nl

advertentie
advertentie