1e prijs Vrijdagmiddag Jeugd Carrousel

22 juni 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Afgelopen zaterdag 20 juni 2015 is tijdens de 'langste dag'-wedstrijd op Manege Groenewoude het team Vrijdagmiddag Jeugd Carroussel kampioen geworden.

Teams

Er deden in totaal 8 groepen mee, bijna allemaal afkomstig van de manege zelf. De enige groep buiten de manege was Den Toom Carrousel uit Doorn. Alle carrousel groepen hadden erg hun best gedaan op de uitwerking van de proef, uitstraling van de ruiters en het totaal plaatje.

Winnaar

Tijdens de wedstrijd waren twee teams, allebij van manege Groenewoude zelf, erg aan elkaar gewaagd. Het verschil tussen de twee teams was maar 0,5 punten. Toch wist uiteindelijk het team Vrijdagmiddag Jeugd carrousel de 1e plek naar binnen te slepen. Zij kregen uiteindelijk 77,5 welverdiende aantal punten. Vrijdagmiddag Jeugd carrousel heeft gewonnen doordat zij de beste proef en uitstraling hadden. De voorste ruiter van het team was Larissa van Wijk en zij is er echt heel erg trots op dat zij dit samen met haar team heeft bereikt!

Guinnis Book of Records

Ook werd er vóór de uitreiking nog geoefend voor het het Guinness Book of Records waarbij zoveel mogelijk paarden en ruiters aan mee deden. Op 5 juli 2015 om 17.30 uur gaat de manege proberen het record te verbreken. Het record staat nu met 60 paarden op naam van de Chinezen.

advertentie
advertentie