Een geslaagde vis/feest evenement Stichting Vimebe

24 juni 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

20 juni gaat weer in de boeken als een super feest voor mensen met een beperking. 35 mensen deden mee aan de wedstrijd, de mensen die er waren hadden een topdag op Plas Watergoor in Nijkerk.

Toen we in Nijkerk aankwamen, werden we verwelkomd met een geurig bakkie koffie. Na de koffie zijn we begonnen het terrein om te toveren tot een wedstrijd terrein, en een feest terrein.

Vol goede moed zwaaiden de eerste dobbers door de lucht, en klonk het bekende plonsen van voerballen. Maar de vissen beten niet. Alleen Jordy, die het dodoe serre team versterkte wist 2 hele mooie baarzen uit het water te slepen van een 30 cm lang. Proficiat Jordy !!!

Om 13.00 klonk het eind signaal, en de geur van een lekkere nasi verspreide zich over het terrein.Marie van Kooten heeft weer uiterst haar best gedaan voor een heerlijk bord nasi.

Ondertussen heeft Herman zijn geluidsapparatuur uit geladen, en de tent gevuld met disco verlichting, en na enige geluidstesten klonk de feestmuziek al gauw over Plas Watergoor Met blijde gezichten werd er mee geklapt en gezongen

Onder het feest gedruis kwam er een auto het terrein oprijden met Henk Kamphuis van stichting JAH, en hij zong belangeloos een aantal geweldige mooie liedjes,

Na Henk Kamphuis nam Herman het Muziekstokje weer over, en wederom klonk er feestmuziek. Tussen de bedrijven door werd er een verloting gehouden, waarmee mooie prijzen werden gewonnen, die belangeloos door winkels en bedrijven werden gesponsord. De hoofdprijs, een week vakantie in Hongarije, aangeboden door Puzsta Eldorado, werd gewonnen door Sjaak Ham, Gefeliciteerd Sjaak en geniet van je vakantie!!!

Na de verloting volgde de prijs uitreiking.Jordy was de gelukkige. Hij ging met de beker naar huis die gesponsord werd door Hengelsportcentrum Nijkerk Rema Scherpenzeel, en de wisselbeker die werd gesponsord door Volvo Woudenberg. Arnold Berkhout had in zijn vrije uren nog een verassing voor Erik Romp, hij had van een berkentak een heel mooi schijfje gemaakt met een afbeelding van een vis. Omdat hij het geweldig vond wat de stichting voor de mensen doet. Ontzettend bedankt Arnold!!!

Voorzichtig aan werd het 16.00 en de gasten gingen weer naar huis,

Het was een topdag, en we willen graag iedereen bedanken voor hun inzet om deze dag om te zetten in een topdag. Vrijwilligers, sponsors en donateurs allemaal ontzettend bedankt, jullie hebben de mensen een mooie dag bezorgd, en daar kunnen jullie trots op zijn.

advertentie
advertentie