Tip: Picknicken én spectaculaire paardensport op zaterdag 25 juli 2015

1 juli 2015 om 00:00 Activiteiten

Op zoek naar een bijzonder dagje uit? Een keer iets anders? Kom dan op zaterdag 25 juli picknicken tijdens de Coral Estate Horse Trials in Renswoude. Een spectaculaire cross-country wedstrijd met een gezellig strodorp met allerlei kraampjes en een kinderdorp vol leuke activiteiten. Zelfs voor de niet-paardenkenner een bijzonder en compleet dagje uit.

Wat kost de picknickmand?

Voor slechts € 19,50 geniet u met 2 personen van een mand vol lekkers: een wijntje, sapjes, broodjes en nog meer. En dat aan de zijlijn van het prachtige paardensport parcours. Uiteraard kunt u meerdere manden bestellen, maar wees er snel bij. Op = op!

Hoe reserveert u uw picknickmand?

Reserveer uw picknickmand voor 2 personen eenvoudig door een e-mail o.v.v. 'picknickmand' te sturen naar communicatie@renswoudehorsetrials.nl. Voorzie de mail van uw naam en adresgegevens. U ontvangt van ons een mail met betaalgegevens. Na uw betaling van € 19,50 sturen we u een coupon toe, die u op 25 juli 2015 op het terrein inwisselt voor de picknickmand voor 2 personen. Ook ontvangt u een gratis parkeerkaart. Geniet van deze bijzondere dag.

Adres Coral Estate Horse Trials: De Schalm 11, Renswoude. Het programma loopt de gehele dag (vanaf 9.00 uur tot 's avonds laat). Voor het programma, zie www.renswoudehorsetrials.nl.

advertentie
advertentie