Verslag van de open dagen bij Cordaliften

21 juli 2015 om 00:00 Ondernemend

Op vrijdag drie juli en zaterdag vier juli heeft Cordaliften BV open dagen gehouden aan de Spinderweg 27 te Ede. Het doel was om geïnteresseerden kennis te laten maken met Cordaliften en met enkele mogelijkheden op het gebied van liften en toebehoren. Zo kon er kennis gemaakt worden met verschillende liftbesturingen, energiezuinige verlichting en de mogelijkheid om een lift van een nieuw interieur te voorzien. Twee noviteiten werden ook getoond.

De eerste is de mogelijkheid om vervuilde hydraulische olie te spoelen. Hierdoor is vervanging van de olie overbodig. Hier zijn veel voordelen aan verbonden: Lagere kosten, milieu ontlastend, een schonere installatie, enz.

De tweede is het online liftboek. Lifteigenaren en beheerders hebben hierdoor de mogelijkheid om achter de computer de gegevens van de lift in te zien, terwijl dit tot voor kort alleen mogelijk was door een bezoek aan de lift zelf om daar de papieren versie in te kijken.

Zo was er dus een uitgebreid programma dat door de bezoekers met interesse werd bekeken en enthousiast ontvangen. Al met al waren het twee zeer geslaagde dagen.

Mocht u het gemist hebben en toch willen kennismaken kunt u altijd contact opnemen en/of een kijkje nemen op de website: www.cordaliften.nl.

De contactgegevens zijn:

Cordaliften BV

Spinderweg 27

6713 HR Ede

0318-769219

advertentie
advertentie