Vrijwilligerswerk in Scherpenzeel

3 augustus 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Op de website van Larikslaan2 staat een groot aanbod van vrijwilligersvacatures in de plaatsen Leusden, Scherpenzeel en Woudenberg.

Heeft u tijd over en zin om iets nieuws aan te pakken, neem dan contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Larikslaan2, adres: Larikslaan 2, 3833 AM in Leusden, tel: 033 - 303 44 44, e-mail info@larikslaan2.nl Voor vrijwilligersvacatures kunt u ook kijken op de website: www.larikslaan2.nl

Kleine, dagelijkse wensen vervullen van bewoners in Huis in de Wei Scherpenzeel. Vindt u het leuk om met oudere mensen een activiteit te doen zoals een stukje wandelen, een spelletje doen, fietsen met de duofiets of een klein klusje zoals opruimen? Bent u flexibel in de omgang met mensen, integer en beschikt u over verantwoordelijkheidsgevoel? De Wenstafel is een nieuw en doorlopend project om gehoor te geven aan de kleine dagelijkste wensen van bewoners van Huis in de Wei. Doet u graag iets voor een ander en vindt u het prettig om uw tijd zelf in te delen dan is dit een leuke vrijwilligersbaan voor u.

Belangstelling voor deze vrijwilligersvacature? Neem contact op met Larikslaan2.

advertentie
advertentie