Fotopresentatie "crazy splash" in de bieb

8 augustus 2015 om 00:00 Activiteiten

In de bibliotheek is t/m 31 augustus een digitale fotopresentatie te zien van de "Crazy Splash". Renswoudenaar Henk van de Kaa heeft de kans gekregen om vanuit de hoogwerker het evenement in beeld te brengen. De actiefoto's tonen waaghalzen en brokkenpiloten die met een doodsmak in het water belanden. Dit tot vermaak van het hooggeëerd publiek.

Voor de "Crazy Splash" fabriceerden deelnemers een voertuig zonder rem, om vervolgens vanaf de 3,5 meter hoge schans naar beneden te razen over de 50 meter lange baan. Daarbij was het de kunst om bij de waterbak goed uit te komen. Voor de foto's was het mooi meegenomen, dat menigeen het niet droog wist te houden.

Behalve op het grote scherm in de bibliotheek aan de Van Reedeweg, kan de fotoserie ook op Youtube worden bekeken. De presentatie is gemakkelijk te vinden door de naam van fotograaf: Henk van de Kaa in te toetsen in de zoekmachine van Youtube. Wie in het bezit is van een smart tv wordt aangeraden om Youtube via dit medium te bekijken, dit vanwege optimale beeldkwaliteit.

advertentie
advertentie