Muziekvereniging D.W.S. Achterveld organiseert haar jaarlijkse Rommelmarkt

13 augustus 2015 om 00:00 Activiteiten

ACHTERVELD - De jaarlijkse rommelmarkt van Muziekvereniging "Door Wilskracht Sterk" vindt ook dit jaar weer traditiegetrouw plaats op de laatste zaterdag van augustus. Op 29 augustus wordt er in en rond cultureelcentrum De Moespot, gelegen aan de Jan van Arkelweg te Achterveld, door muziekvereniging DWS een van de best gesorteerde rommelmarkten van midden-Nederland georganiseerd.

Het gehele jaar door worden door de leden en vrijwilligers van DWS spullen verzameld en gesorteerd. De voorbereidingen hebben als resultaat dat de rommelmarkt meer is dan een aanbod van bij elkaar gezette spullen. Met tientallen kramen en diverse grote tenten zijn de aangeboden spullen op de rommelmarkt ingedeeld per categorie. Speelgoed, boeken, antiek, ijzerwaren enz. Alles heeft een eigen plek waardoor het snuffelen op de markt erg eenvoudig wordt. Het voor bezoekers eenvoudig gericht te zoeken naar speciale producten. Radio's, televisies en andere apparatuur worden vooraf getest en gesorteerd. Op het grasveld staat ook dit jaar weer een complete meubelafdeling. Maar natuurlijk zijn er ook diverse snuffelhoekjes om op het gemak bijzondere dingetjes te kunnen ontdekken. In de Moespot is de inmiddels bekende glas- en serviesafdeling waar altijd veel belangstelling voor is. En aan de bar kan bovendien een kop koffie worden gedronken.

De rommelmarkt gaat open om 09.30 uur.

De ieder jaar weer goed bezochte rommelmarkt heeft meer dan 175 medewerkers bestaande uit de leden van de muziekvereniging en vrijwilligers uit Achterveld en omgeving. De opbrengst van deze rommelmarkt is bestemd voor de muziekvereniging DWS. Dit is een zelfstandige muziekvereniging met veel activiteiten. Naast de afdelingen majorettes, fanfare, tamboers, marsband en het dweilorkest, verzorgt DWS eigen opleidingen met landelijk erkende diploma's. Mocht u nog spullen hebben voor onze rommelmarkt, dan kunt u ons dit altijd nog laten weten via de site www.dwsachterveld.nl/rommelmarkt/

advertentie
advertentie