Tablet-instructie voor beginners!

14 augustus 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

SeniorWeb Scherpenzeel organiseert instructiebijeenkomsten voor beginnende tabletgebruikers. Deze instructie is voor iedereen die handiger en vaardiger wil worden met een tablet ( Ipad en Android).

Tijdens de instructiebijeenkomsten wordt er aandacht besteed aan:

• de bediening van de tablet

• de verschillende e-mail mogelijkheden op de tablet

• het surfen op internet

• het downloaden van apps .

Er wordt een serie van vijf bijeenkomsten georganiseerd. De bijeenkomsten worden op vijf achtereenvolgende maandagochtenden georganiseerd, de eerste bijeenkomst is op 31 augustus. De bijeenkomsten beginnen om 9.30 en duren tot 11.30. Er is een groep voor Ipad en een groep voor de Android-tablets.

Na afloop van de instructie bent u vaardiger met uw tablet. Voor nadere informatie over de instructies kunt terecht in de bibliotheek en op http://scherpenzeel.seniorweb.nl

U kunt zich opgeven bij de Bibliotheek Scherpenzeel (in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59), of info@bibliotheekscherpenzeel.

De cursuskosten bedragen € 15,00.

Tabletcafé

Om de veertien dagen is er Tabletcafé in Kulturhus de Breehoek. Op de donderdagochtend van 10.00 uur - 11.30 uur bent u welkom. Op 27 augustus is de eerst komende bijeenkomst . Tijdens het Tabletcafé ontmoet u andere tabletgebruikers waarmee u samen aan de slag kunt gaan met uw tablet, ervaringen en handigheidjes uitwisselen, tips en trucs geven en ontvangen, van en met elkaar leren. Het kenmerk van het Tabletcafé is dat er geen programma is. De bezoekers maken zelf het programma. Verder is het er erg gezellig.

SeniorWeb Scherpenzeel is een initiatief van de Bibliotheek Scherpenzeel en SWO Scherpenzeel en Renswoude.

advertentie
advertentie