Ondernemers Vereniging Scherpenzeel reikt cheque uit aan Zwembad 't Willaer.

21 augustus 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Vrijdag 21 augustus was het zover. Een delegatie van het bestuurd van de Ondernemers Vereniging Scherpenzeel mocht een cheque van € 1.000,- overhandigen aan het bestuur van Stichting Zwembad 't Willaer.

In het voorjaar kwam er een hulpvraag vanuit het zwembad aan de Ondernemersvereniging of de ondernemers niet iets voor het zwembad konden doen. Nu is de Ondernemersvereniging geen serviceclub zoals De ronde Tafel of de Lions dus moest het in een ander jasje gegoten worden.

Na overleg is er gesproken over een BBQ op het terrein van zwembad met een rondleiding achter de schermen. Op 10 juni was het zover en ruim 100 ondernemers waren aanwezig om te genieten van de uitstekende BBQ en een zeer interessante rondleiding. De ondernemers waren allemaal stuk voor stuk onder de indruk van de inzet van de vele vrijwilligers en de technische kennis die aanwezig is. Mede door deze vrijwilligers kunnen jaarlijks vele families genieten van het zwembad.

De opbrengst van deze avond is geschonken aan het zwembad en daarnaast was het voor het bestuur van het zwembad een goede mogelijkheid om in contact te komen met potentiële sponsors. Hierop is goed geanticipeerd en diverse ondernemers hebben een toezegging gedaan en de borden hangen er ondertussen ook al.

De ondernemersvereniging is blij dat zij haar steentje heeft kunnen bijdragen aan het zwembad. Een doelstelling van de ondernemersvereniging is onder andere het dorp leefbaar te houden en activiteiten voor het dorp te realiseren. Dit wordt onder meer waar gemaakt door het organiseren van de Wielerronde en nu dus ondersteuning van het zwembad. Een oproep aan de bevolking is dan ook om eerst na te denken voordat u op internet wat gaat kopen. Misschien kunt u het lokaal ook kopen en hiermee zorgt u er dan ook weer voor dat u uw eigen leefomgeving op peil blijft. De winkelstraat blijft gezellig en de voorzieningen blijven op peil.

advertentie
advertentie