Tabletcafé XL: Printen vanaf je tablet

24 augustus 2015 om 00:00 Activiteiten

Seniorweb Scherpenzeel organiseert op dinsdagavond 8 september een avond over het printen vanaf je tablet. De bijeenkomst begint om 19:30 uur in de Bibliotheek in Kulturhus de Breehoek.

Printen vanaf een tablet of iPad lijkt niet voor de hand liggend. Toch is het zonder problemen mogelijk. U kunt draadloos printen vanaf een tablet op verschillende manieren. Wat zijn die manieren? Welke printer heb ik daarvoor nodig? Heb ik dan ook speciale apps nodig? Deze vragen worden beantwoord tijdens Tabletcafé XL.

Tijdens de avond komen er allerlei handig apps en tips voorbij die nodig zijn om te printen vanaf uw tablet/iPad. U hoeft niet te beschikken over een technische achtergrond.

De avond is voor iedereen die een tablet of iPad heeft en/of meer wil weten over het printen en de mogelijkheden.

De avond wordt gehouden op dinsdag 8 september om 19:30 in het Leescafé van de Bibliotheek (Kulturhus de Breehoek). De toegang is gratis.

De avond wordt georganiseerd door SeniorWeb Scherpenzeel. SeniorWeb Scherpenzeel is een initiatief van de Bibliotheek Scherpenzeel en SWO Scherpenzeel en Renswoude.

Om de veertien dagen is er Tabletcafé in Kulturhus de Breehoek. Op de donderdagochtend van 10.00 uur - 11.30 uur bent u welkom. Tijdens het Tabletcafé ontmoet u andere tabletgebruikers waarmee u samen aan de slag kunt gaan met uw tablet, ervaringen en handigheidjes uitwisselen, tips en trucs geven en ontvangen, van en met elkaar leren. Het kenmerk van het Tabletcafé is dat er geen programma is. De bezoekers maken zelf het programma. Verder is het er erg gezellig. De eerstkomende ochtenden zijn: 27 augustus, 10 en 14 september. Meer informatie: http://scherpenzeel.seniorweb.nl, tel 033 2773107

advertentie
advertentie