Kunstroute Noordwest-Veluwe 2015

31 augustus 2015 om 00:00 Activiteiten

Kunstenaars en bezoekers ontmoeten elkaar in het eerste weekend van september

Vrijdagmiddag 4 (13.00 - 17.00 uur), zaterdag 5 en zondag 6 september 2015 (11.00 - 17.00 uur) staat de Noordwest-Veluwe opnieuw in het teken van de kunst.

In dit weekend vindt alweer de dertiende Kunstroute Noordwest-Veluwe plaats. Doel is een groot, maar vooral gericht publiek de gelegenheid te geven zich een beeld te vormen van de manier waarop en de omstandigheden waarin kunst tot stand komt.

Maak op een gezellige en informele manier kennis met kunstenaars en galeries uit de gemeenten Oldebroek, Elburg, Nunspeet, Harderwijk en Ermelo.

Tijdens de Kunstroute Noordwest-Veluwe stellen 55 kunstenaars met uiteenlopend werk en acht galeries hun ateliers voor u open. Wandelend, op de fiets of met de auto voert de route u langs vele locaties waar u kennis maakt met mooie en bijzondere kunstwerken van deze talentvolle bewoners van de Noordwest-Veluwe. Naast nieuw werk van de kunstenaars die al eerder meededen laat ook een aantal nieuwe kunstenaars hun werk zien. Op de verschillende adressen vindt u schilderijen, beeldhouwwerken, papierobjecten, keramisch werk, sieraden, metaalkunst en tekeningen. Het merendeel is uiteraard ook te koop dus de route vormt een uitgelezen kans om een nieuw kunstwerk aan te schaffen. Tijdens dit weekend is er een overzichtstentoonstelling van een aantal deelnemende kunstenaars in de Vrije Academie in Nunspeet. Alle informatie van de deelnemende kunstenaars en adressen van de opengestelde ateliers en galeries vindt u in het boekje "Kunstroute Noordwest-Veluwe 2015" en op de site www.kunstroute.nu. Het boekje is gratis en is verkrijgbaar bij de plaatselijke VVV's en bij de deelnemende kunstenaars. De actuele openingstijden per atelier/galerie zijn vermeld op de website van de betreffende kunstenaar/galerie.

Op de site www.kunstroute.nu zijn de deelnemende kunstenaars en galeries geplaatst met een link naar de eigen website.

advertentie
advertentie