Lunch mee in Scherpenzeel met de Nationale Voorleeslunch

7 september 2015 om 00:00 Activiteiten

Op donderdag 1 oktober 2015, Internationale Ouderendag, is er in Scherpenzeel een Voorleeslunch voor ouderen. Vanaf 11.30 uur bent u van harte welkom in het Grand Café van Kulturhus de Breehoek. Tijdens de lunch, lezen bekende en onbekende Scherpenzelers korte verhalen en gedichten voor.

Meld uzelf aan en geniet van een mooi verhaal en een lekkere lunch. Na de lunch, om 13.00 uur, is er voor belangstellenden nog een rondleiding door de Bibliotheek en het Kulturhus.

Opgeven voor 24 september bij de Bibliotheek Scherpenzeel, tel. 033-2773107 of info@bibliotheekscherpenzeel.nl Kosten zijn € 3,00 per persoon.

De Voorleeslunch wordt georganiseerd door de Bibliotheek Scherpenzeel in samenwerking met de Senioren Welzijns Organisatie Scherpenzeel-Renswoude en de activiteitenbegeleiding van het Huis in de Wei.

Donderdag 1 oktober 2015 is Internationale Dag van de Ouderen. Deze dag is in 1990 door de Verenigde Naties in het leven geroepen, om maatschappelijke problemen rond ouderen in de samenleving onder de aandacht te brengen. Voor de derde keer organiseert de Leescoalitie op deze dag een Nationale Voorleeslunch voor ouderen. Tijdens de eerste en tweede Nationale Voorleeslunch, in 2013 en 2014 georganiseerd door de Leescoalitie, gaven veel zorginstellingen en bibliotheken gehoor aan de oproep om voor te lezen aan hun bewoners.

advertentie
advertentie