Beestengeluk TV in Woudenberg

8 september 2015 om 00:00 Activiteiten

Zaterdag 19 september is het één groot dierenfestijn in Woudenberg. Piet Hellemans, dierenarts en presentator van het tv-programma Beestengeluk, strijkt met zijn speciale Beestentruck neer bij Brandhof Diervoeders aan de Kooiweg. Van 13.00 tot 16.00 uur houdt hij gratis inloopspreekuren voor trotse baasjes en hun huisdieren. Piet Hellemans geeft antwoord op allerhande dierenvragen en -problemen. Er worden tevens tv-opnames gemaakt van het dierenfestijn. Tijdens het evenement zijn alle benodigde spullen binnen handbereik zodat elk baasje met een passend advies en een presentje voor het dier naar huis gaat. Honden mogen gratis 'grabbelen' in de speciaal ingerichte hondengrabbelton. Speciaal voor kinderen is er tevens een grote springkussen aanwezig.

Heb je geen vragen, maar wel een bijzonder huisdier? Je bent van harte welkom met hamster, hond, poes, paard, schildpad, gekko of slang…!

Het tv-programma Beestengeluk is iedere zondag te zien op SBS6. Op zondag 4 oktober (Dierendag) om 17.00 uur wordt het verslag van het dierenfestijn in Woudenberg uitgezonden.

advertentie
advertentie