Speel-o-theek en Stichting KREK presenteren zich in de bieb

8 september 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

De komende maanden kunt u in de Bibliotheek Scherpenzeel kennismaken met Speel-o-theek de Speelvallei en Stichting KREK.

De tentoonstelling van Stichting Krek laat van alles zien over het nieuwe cursusprogramma 2015/2016. U kunt onder andere de eindresultaten van de verschillende cursussen bewonderen, zoals schilderijen, een duofoto, een knopenkerstboom enz. Het nieuwe cursusprogramma staat op www.krekscherpenzeel.nl Vanwege het succes van de website is er dit jaar geen cursusboekje meer verspreid, maar een flyer.

Steeds meer mensen maken kennis met de speel-o-theek, voor de mensen die de speel-o-theek nog niet kennen, is er klein deel van de collectie uitgestald in de vitrines bij de Bibliotheek.

Een speel-o-theek bevordert de spelontwikkeling van kinderen en is uitermate geschikt om kinderen te laten experimenteren met speelgoed en kennis op te laten doen. Kinderen leren daardoor hoe de wereld in elkaar zit en ze verwerven noodzakelijke vaardigheden door middel van spel en speelgoed.

De speel-o-theek probeert speelgoed aan te bieden wat in een hoger prijssegment ligt en wat men zelf minder snel aanschaft. Denk hierbij aan bijvoorbeeld houten speelgoed zoals Kapla, loopauto's, maar ook playmobil, gezelschapsspellen, spacescooters, een mini-bakfiets, tractors en nog veel meer. Voor meer informatie over de speel-o-theek zie www.speelvallei.nl

advertentie
advertentie