Buik & Baby beurs in Meander Medisch Centrum

9 september 2015 om 00:00 Activiteiten

Meer dan 40 bedrijven en organisaties presenteren zich en er is van alles te zien en beleven. Toegang tot de beurs is gratis.

Amersfoort en omgeving heeft enorm veel jonge (zwangere) gezinnen en er zijn heel veel leuke en bijzondere bedrijven te vinden in onze omgeving. Die breng ik bij elkaar op een dag vol gezelligheid en informatie. Aanstaande ouders kunnen advies inwinnen over het gebruik van een draagdoek, informatie ontvangen over babymassage, maar ook vragen stellen aan bijvoorbeeld een verloskundige, kraamzorgcentra en baby- en peuteropvang. Ook de Moeder en Kind afdeling van Meander is aanwezig tijdens de beurs. De market is ingericht als een echte markt met kraampjes.?

Workshops

Behalve kramen zijn er de hele dag door workshops te volgen en demonstraties van diverse deelnemers te zien. Er is kinderopvang voor kinderen tot 4 jaar. Een beurs voor (aanstaande) ouders waarbij informeren, inspireren en enthousiasmeren voorop staat, waar je trends en ontwikkelingen ontdekt, workshops en demonstraties kunt volgen, advies kunt inwinnen bij deskundigen en niet te vergeten, producten kunt aanschaffen.

advertentie
advertentie