Scherpenzeel - Dag van de Ouderen 'Terug naar toen'

14 september 2015 om 00:00 Activiteiten

Woensdag 7 oktober organiseert het Lokaal Comité, bestaande uit werkgroepsleden van de SWO, het Huis in de Wei en de ouderenbonden PCOB en de ANBO een gezellige middag voor alle senioren uit Scherpenzeel en Renswoude.

De middag vindt plaats in recreatiezaal van het Huis in de Wei, Vijverlaan 2 te Scherpenzeel. Het programma is van 14.30 uur tot 16.30 uur. Zaal open 14.00 uur.

Bij binnenkomst wordt u getrakteerd op een kopje koffie of thee en iets lekkers. Daarna kunt u genieten van het Huisvrouwenorkest ''De Boerinnekes'', dit orkest brengen bekende wijsjes uit vroeger tijden ten gehore, maar op een hele creatieve manier. U zult er door verrast worden!

Na afloop kunt u deelnemen aan maaltijd, waarbij herinneringen van toen wellicht bij u naar boven komen. Uw voorgerecht is een heldere soep, daarna Hete bliksem met spekjes er doorheen geserveerd met een schouderkarbonade, hachee met rodekool en aardappelpuree. Als nagerecht krijgt u bitterkoekjespudding, dit alles volgens het recept van toen!

Senioren uit Scherpenzeel en Renswoude kunnen zich opgeven, en tevens betalen, tot maandag 28 september bij de balie van het Huis in de Wei.

Senioren uit Renswoude krijgen de mogelijkheid om zich ook in te schrijven op woensdagmorgen 23 september van 10.00 tot 11.00 uur in de Voorhof (geref.kerk) Kastanjelaan 1 in Renswoude.

U betaalt hiervoor slecht € 6,00. Indien u aan de maaltijd meedoet, is deze rond 19.30 uur ten einde. U bent van harte welkom, ook al neemt u geen deel aan de maaltijd.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Rianne van Ginkel, telefoon (033) 277 88 98.

advertentie
advertentie