Autostoomdienst aan huis nieuw in Scherpenzeel

14 september 2015 om 00:00 Ondernemend

Sinds deze maand is Scherpenzeel een unieke dienstverlening rijker: De Autostoomdienst biedt aan alle autobezitters, zowel particulier als zakelijk, nu de mogelijkheid het voertuig bij u aan huis of kantoor, grondig en duurzaam te laten reinigen met stoom, waar u maar wilt en op elk gewenst moment.

Eigenaar dhr Trouerbach stelt dat stoomreinigen op locatie vele voordelen heeft: "Het scheelt tijd, immers u hoeft niet naar ons te komen maar wij komen naar u toe. De auto wordt bovendien veel grondiger gereinigd dan bij een autowasstraat, dit geldt voor zowel het interieur als het exterieur van de auto. Vooral het reinigen van het interieur, inclusief bekleding, is voor veel autobezitters een lastige, tijdrovende klus. Stoomreiniging komt echt in alle hoeken en gaatjes, doodt 99% van de bacterien en neutraliseert geurtjes. En niet onbelangrijk wij werken alleen met stoom en biologische reinigingsmiddelen. Hiermee ontlasten wij het milieu en kunnen wij een milieuvriendelijke autostomerij zijn."

"Wat veel mensen nauwelijks weten, is dat autolak goed onderhoud nodig heeft. Wij voorzien iedere auto of caravan na reiniging van een speciaal machinaal aangebracht lakpantser waardoor vuil, hars en vogelpoep wordt afgestoten en de diepe, eigen lakglans weer voor maanden blijft behouden. Daarnaast brengen we, op verzoek, ook een glascoating aan waardoor je, en dat is wel zo veilig, veel minder last van vuil en regendruppels op de voorruit hebt, " aldus dhr Trouerbach. Extra diensten zoals polijsten en het verwijderen van krassen, ook aan huis, behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Dhr Trouerbach stelt dat het uitgangspunt voor de Autostoomdient is dat we tegen behoorlijk lage prijzen hoogwaardige dienstverlening aan huis willen aanbieden. Zo is het nu ter introductie mogelijk al voor 27 euro het interieur of exterieur van uw auto grondig te laten reinigen. Afspraken kunt u maken door het nummer 0318-306786 te bellen.

advertentie
advertentie