Volleybaldames Set Up'69 winnen overtuigend.

11 oktober 2015 om 00:00 Sport

Afgelopen zaterdag speelden de dames van Set Up '69 al weer de vierde competitiewedstrijd van dit seizoen. Zij wonnen de wedstrijd afgetekend met 4-0 van Pegasus D3. Door deze overwinning verstevigen zij de koppositie in de promotieklasse.

De eerste set gingen de dames direct voortvarend van start. Door een goede pass konden alle aanvallers benut worden en daar had Pegasus geen antwoord op. De tweede set verslapte de concentratie enigszins en keek Set Up de hele set tegen een achterstand aan.

De coach Marco Benne had twee time-outs nodig om de dames weer bij de les te krijgen en dankzij een goede opslagbeurt wisten ze de set nog net te winnen met 25-23. De derde set was een kopie van de eerste set. De concentratie was weer terug. Carmen was attent in het achterveld en wist de pass goed bij de spelverdeler te krijgen. De aanvallers konden daardoor naar hartenlust scoren. Uitslag 25-12

Tenslotte wisten ze ook de vierde set winnen om zodoende alle vijf punten in Scherpenzeel te houden.

De volgende thuiswedstrijd is op zaterdag 31 oktober om 17.00 uur in De Breehoek.