Maak de buurt veiliger met WhatsApp

16 oktober 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

WhatsApp in de wijk, de BuurtWhatsApp

WhatsApp is het versturen en ontvangen van berichtjes met een smartphone. Dit wordt veelal in privésituaties gedaan. Maar er kan meer. In Scherpenzeel is er in een aantal wijken een BuurtWhatsApp-groep, zodat de bewoners elkaar snel kunnen informeren bij verdachte of gevaarlijks situaties.

Tijdens een informatiebijeenkomst op maandag 26 oktober in Kulturhus de Breehoek wordt gedemonstreerd wat WhatsApp is en wat daar allemaal mee kan. Daarna is er ruim aandacht voor de Buurt-WhatsApp-groepen in het dorp.

De avond is interessant voor iedereen die meer wil weten over WhatsApp, voor degenen die nog niet kunnen WhatsAppen maar dat wel eens willen zien en degenen die in een veiligere wijk willen wonen met behulp van een WhatsAppgroep.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door SeniorWeb Scherpenzeel en de Gemeente Scherpenzeel. Seniorweb Scherpenzeel is een initiatief van SWO en de Bibliotheek Scherpenzeel.

Meer informatie over de WhatsAppgroepen in uw buurt: http://www.scherpenzeel.nl/veiligheid/whatsappgroepen-scherpenzeel_42008/

De bijeenkomst is op maandag 26 oktober om 19.30 in de Kulthurhus de Breehoek. De Toegang is gratis. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden.

advertentie
advertentie