Verwendag voor (ex)borstkankerpatiënten

16 oktober 2015 om 00:00 Activiteiten

Zaterdag 31 oktober sluit de afdeling Ede/Wageningen van de Borstkankervereniging Nederland de oktober borstkankermaand af met een verwendag voor (ex)borstkankerpatiënten. Deze verwendag wordt gehouden in het auditorium (bestemming 181) van ziekenhuis de Gelderse Vallei.

Voor mensen die nog volop in de behandeling zijn geeft deze dag een moment van ontspanning mede door de vele mensen die geheel belangeloos hen verwennen met allerlei soorten behandelingen. Manicuren, pedicuren, kapsters, schoonheidsspecialisten, verschillende masseurs staan de hele dag voor U klaar!

Verder is er volop gelegenheid voor vragen en informatie over o.a. lingerie, protheses, badmode, kleurenanalyse en haarmode. Onder het genot van een kop koffie of thee kunt U op U met lotgenoten praten. Maar deze dag organiseren we ook voor mensen die al lang klaar zijn met hun behandeling. Ook dan is het heerlijk ontspannend om b.v. even gemasseerd te worden of te laten kijken naar je voeten of handen. Verder worden er vijf workshops gegeven. Twee door een schoonheidsspecialiste om 10.30 en om 13.30 uur en drie workshops door een manicure om 10.45, 12.30 en 14.00 uur. Aan het eind van de dag houden wij een verloting met vele mooie prijzen!

U bent van harte welkom vanaf 10.30 uur tot 15.30 uur. Toegang is gratis, behandelingen zijn alleen voor (ex)borstkankerpatiënten. Graag opgeven voor 27 oktober.

Info en opgeven voor deze dag: bvn.edewageningen@gmail.com of telefoon

06 28541965 ( Jannie van Ek).

advertentie
advertentie