Voorstelling Dichter bij Elk-ander

20 oktober 2015 om 00:00 Activiteiten

Op vrijdag 30 oktober is de try-out van de voorstelling Dichter bij Elk-ander, gespeeld door Kirsten Benschop en Rinus van Warven.

Wij mensen gaan zo vaak de verbinding niet aan met ons zelf, met de natuur, met onze medemens, met het hogere. Het lijkt er soms op dat we alle vormen van verbinding (willen) mijden. Terwijl we zo'n enorme behoefte hebben aan echt contact, echte verbinding.

In het programma 'Dichter bij Elk-ander' proberen Kirsten Benschop en

Rinus van Warven dichter bij de ander te zijn. Door dichtend te verhalen en door verhalend te dichten. Zingevende verhalen, spirituele dialogen en poëzie, afgewisseld met verbindend spel en muziek.

De teksten zijn o.a. van Neale Donald Walsh, Judith Herzberg, Marcel Messing, Jacques Brel, Leonard Peltier, Elie Wiesel en niet te vergeten... Charlie Chaplin. Dichter bij Elk-ander, wie wil het niet....

Naast Kirsten's theatersolo's Spiegeltijd, Adempauze en Wie stenen losbreekt heeft ze nu een nieuwe project, samen met Rinus van Warven. Het is verhalend, inspirerend theater. Wat de voorstellingen van Kirsten anders maakt is dat ze een sterk filosofisch en psychologisch karakter hebben. Zingeving en spiritualiteit spelen een grote rol. Het zijn voorstellingen, die, zoals ze zelf stelt, nét een spade dieper graven.

De voorstelling is op vrijdag 30 oktober om 20.00 uur in Kulturhus de Breehoek. Entree is € 6,00. Leden van de Bibliotheek krijgen € 1,00 korting op vertoon van biebpas. Kaarten aan de zaal verkrijgbaar of reserveren via www.bibliotheekscherpenzeel.nl of tel. 033-2773107.

advertentie
advertentie