SUPERBINGO

25 oktober 2015 om 00:00 Activiteiten

Achterveld

SUPERBINGO t.b.v. "Stichting Goedegebuuren". Maandag 2 november de eerste superbingo van dit jaar. De 'bingoballen' worden in een vlot tempo zichtbaar op het scherm in Gasterij "De Klaveet", Postweg 1 in Achterveld (gem. Leusden). Het is echt de moeite waard om aan deze superbingo deel te nemen.

Er worden 10 ronden gespeeld met in elke ronde drie prijzen. Er staan tal van mooie prijzen klaar zoals een Smartphone (prepaid), Bestekcassette (52 dlg) , Stoomstrijk-systeem, Fietsreparatieset, Sandwichgrill, Accu-kruimelzuiger, Logeerbedje, Printer (Canon), Dubbele friteuse, Keukenradio met CD-speler , Staatsloten met Jackpot, waardebonnen van o.a. Woudenbergse winkeliers en nog véél meer ......!!!

Per boekje à € 6,00 euro speelt u de hele avond mee voor alle ronden. Waar speel je zo goedkoop het spelletje?! Voor slechts € 0,60 per ronde!!! Aan het eind van de avond is er ook nog een verloting met leuke prijzen. De baten uit de bingo's komen ten goede aan mensen met een lichamelijke beperking, zoals bijv. een spierziekte, reuma, astma of andere. Gezien het doel is het kopen van meerdere bingoboekjes een goede investering.

Surf voor meer informatie naar: www.stichting-goedegebuuren.nl

Wie dit goede doel wil steunen en ook nog een gezellig avondje uit wil is hartelijk welkom.

Aanvang 20.00u - Zaal open vanaf 19.00u.

advertentie
advertentie