Kraamhouders gezocht WinterWonderDorp in De Glind op woensdag 9 december

25 oktober 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Op woensdag 9 december is het WinterWonderDorp in De Glind. "Warm en gezellig onder één dak." Een sfeervolle markt voor jong en oud(er) . Het evenement is van 16.00-21.00 uur en vind plaats in Glindster aan de Rudolphlaan 2 in De Glind. Dit evenement is georganiseerd door, voor maar vooral samen met dorpsbewoners. Ook inwoners van omliggende dorpen zijn van harte welkom. De uitnodigingen voor dit sfeervolle evenement zullen we dan ook ruim verspreiden.

Aanbieding kraam huren

De kramen zijn dit jaar 25 euro ( kraam 2 meter) of 40 euro ( kraam 4 meter) De kramen worden door ons voorzien van gekleurde sfeerlampjes. Electra op de kraam kost 7,50 extra. Er mogen geen etenswaren voor directe consumptie worden verkocht . Open vuur op de kramen is niet toegestaan i.v.m brandgevaar.

Hoe gaat er uit zien

Buiten bij de ingang van Glindster staan de kerstbomen al sfeervol te wachten op hun kopers.

Het evenement houden we dit jaar weer binnen zodat een regen- of storm ons feest niet in het water kan laten vallen. De twee sportzalen gaan we voor deze opzet aan elkaar koppelen. Er ontstaat hierdoor een loop van de één naar de ander.

Een van de sportzalen toveren we om tot een sfeervol marktplein. Hier zullen kraamhouders hun sfeerartikelen onder de aandacht van het publiek brengen. Vanaf 17.30 uur is er weer een heerlijk stampottenbuffet van restaurantschool DOK14 . In de grote zaal vinden allerlei knutselactiviteiten en workshops plaats. In de anders sportzaal allerlei sportieve kinderattracties

( een springkussen en waarschijnlijk ook een indoor ijsbaan), optreden van diverse muzikanten, koren en een koek en zopie kraam.

advertentie
advertentie