Nieuw bluesfestival in Amersfoort

29 oktober 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

'Flirting with the Blues' is de naam voor een vernieuwend indoor bluesfestival in Nederland, met aansprekende artiesten en verrassende combinaties.

Voor een dagje non-stop blues, een sfeervolle entourage, eigentijdse horeca en de nieuwste collector items vormt het Flint theater op zaterdag 28 november het decor.

Voor de eerste editie van het kleinschalige festival komen veel nationale en internationale artiesten uit de wereld van de rock, blues en aanverwante muziekstijlen naar Amersfoort. De Stichting Blues & Roots Amersfoort, verantwoordelijk voor de organisatie van het evenement, slaagde erin maar liefst acht bands voor een optreden in de AFASzaal te strikken. Tussen 15.00 en 24.00 uur kunnen de bezoekers optredens van The Boom Band, 24Pesos, Kelly Rucker, David Gogo, Jo Harman, Jon Amor & Matt Taylor, Bos's Blues Band en LSB Experience verwachten.

Onderdeel van het bluesfestival is een warenmarkt, met ruimte voor maximaal tien standhouders en een gevarieerd aanbod. Daarvoor wordt in het lokale theater een gezellig plein gecreëerd. Dat maakt 'Flirting with the Blues' geen gewoon festival en biedt belangstellenden een uniek dagje uit met familie, vrienden of relaties.

In de voorverkoop kost een toegangskaart 25 euro. Wie op de dag van het festival een kaart koopt, is tien euro duurder uit. VIP kaarten zijn verkrijgbaar voor 60 euro (incl. btw). Voor dat bedrag kunnen de kopers rekenen op een drankje en een hapje, een VIP plaats en een Meet & Greet met enkele artiesten.

Voor meer informatie en het reserveren van een toegangskaart kunnen belangstellenden de websites www.deflint.nl en www.bluesamersfoort.nl raadplegen.

advertentie
advertentie