Open brief aan de redactie

1 november 2015 om 00:00 Sport

Beste redactie van de Scherpenzeelse krant,

Elke week slaan wij enthousiast de Scherpenzeelse krant open om het nieuws over Scherpenzeel en de Scherpenzeelse verenigingen te lezen en kort daarna slaan wij hem weer teleurgesteld dicht. De meeste keren is de krant voor de helft of meer gevuld met artikelen over Woudenberg en Woudenbergse verenigingen. Waarom worden onze artikelen over Scherpenzeelse clubs en de daarbij aangeleverde foto's niet geplaatst? Waarom wel elke week de artikelen over de Woudenbergse voetbalclub en Woudenbergse Volleybalclub?

Als u geen belangstelling heeft voor artikelen die wij schrijven over de Scherpenzeelse verenigingen, laat het dan even weten, want dan besteden we er ook geen tijd meer aan.

Als de foto's die wij insturen niet goed genoeg zijn om te plaatsen, laat het dan even weten, dan sturen we ze ook niet meer in.

Bij deze dus een laatste verzoek om meer aandacht voor de Scherpenzeelse gebeurtenissen en activiteiten en minder voor Woudenbergse activiteiten in de Scherpenzeelse krant.

O ja, mocht het u nog interesseren: De dames van Set Up hebben in een uitstekende wedstrijd met 4-0 gewonnen van Pegasus D2 en staan nog steeds aan kop.

advertentie
advertentie