Dankdag bij CGK De Open Hof met optreden Kids Crew

2 november 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

CGK De Open Hof stelt de kinderdienst op dankdag in het teken van kinderen die in armoede leven. Tijdens de kerkdienst op woensdag 4 november geeft de Kids Crew, ambassadeur van hulpverleningsorganisatie Compassion, een muzikaal optreden in de kerk. Het belooft een leuke en interactieve middag te worden!

De Open Hof kiest er bewust voor om juist op dankdag aandacht te schenken aan kinderen in armoede. "Wij hebben zoveel gekregen om dankbaar voor te zijn. Juist op dankdag is het goed om stil te staan bij de rijkdom die we hebben gekregen om uit te delen", zegt één van de organisatoren van de dienst.

Compassion

Ongeveer de helft van alle kinderen wereldwijd leeft in armoede. De christelijke hulpverleningsorganisatie Compassion helpt in 26 ontwikkelingslanden meer dan 1,2 miljoen van deze kinderen, via kindsponsoring. Door deze sponsoring krijgt het kind onderwijs, lichamelijke zorg, emotionele en sociale begeleiding en wordt de geestelijke vorming gestimuleerd.

Optreden Kids Crew

De Kids Crew is ambassadeur van Compassion en treedt op in kerken en zalen door heel Nederland. Vast onderdeel van hun programma is een oproep om iets te doen aan de armoede waarin wereldwijd meer dan een miljard kinderen verstrikt zitten.

Dienst

De kerkdienst vindt op 4 november plaats in CGK De Open Hof, in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel, en begint om 14.00 uur. Iedereen is van harte welkom! Er is oppas voor kinderen t/m 4 jaar.

Meer informatie: www.cgk-scherpenzeel.nl.

advertentie
advertentie