Wintersport begint in Scherpenzeel

4 november 2015 om 00:00 Activiteiten

persbericht:

Wintersport begint in Scherpenzeel

Wintersportvereniging De Keiski start het seizoen met een aantrekkelijk aanbod!

De Nederlandse Ski Vereniging heeft het nieuwe wintersportseizoen ingeluid met de campagne: 'Wintersport begint in Nederland'. In navolging hierop zegt de wintersportvereniging De Keiski: 'Wintersport begint in Scherpenzeel'.

De Keiski geeft elke week zo'n 20 trainingen in 5 plaatsen waaronder Scherpenzeel en richt zich op zowel jongeren vanaf 18 jaar als personen die meer "op leeftijd zijn".

De training in Scherpenzeel wordt op dinsdag in De Breehoek gehouden. Daarnaast is er op zaterdag een Nordic Walking groep actief.

De trainingen vinden plaats onder enthousiaste deskundige leiding en begeleiding, op eigen niveau maar met de gezelligheid van een groep. Gevarieerde oefeningen die gericht zijn op conditie- en krachtverbetering van het hele lichaam, aangevuld met gerichte oefeningen die je van pas komen bij je wintersportvakantie.

Maar ook als je geen wintersport beoefent zijn de trainingen een uitstekende manier om in de winter en het voorjaar aan je conditie te werken.

Kennis maken met De Keiski?

We nodigen je graag uit voor 2 gratis trainingen bij SneeuwFit in de zaal, of voor Nordic Walking. Op www.keiski.nl vind je meer informatie.

Mail je Naam en telefoonnummer naar proefles@keiski.nl met dag, tijd en locatie van de training. Je krijgt een uitnodiging en de docent verwacht je.

advertentie
advertentie