Vrijwilligerswerk

6 november 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Op de website van Larikslaan2 staat een groot aanbod van vrijwilligersvacatures in de plaatsen Leusden, Scherpenzeel en Woudenberg.

Heeft u tijd over en zin om iets nieuws aan te pakken, neem dan contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Larikslaan2, adres: Larikslaan 2, 3833 AM in Leusden, tel: 033 - 303 44 44, e-mail info@larikslaan2.nl Voor vrijwilligersvacatures kunt u ook kijken op de website: www.larikslaan2.nl

Wandelvrijwilliger bij Zorggroep Charim locatie Groenewoude in Woudenberg. Deze locatie heeft drie woongroepen voor dementerende ouderen. Elke woongroep biedt zorg en ondersteuning aan zes ouderen. Voor twee bewoonsters die veel houden van de natuur en buitenlucht, is Charim op zoek naar een wandelvrijwilliger. De vrijwilliger gaat met één van de bewoonsters in de rolstoel een wandeling maken op een tijdstip dat de vrijwilliger uitkomt. Houdt u van wandelen en bent u geduldig en sociaal dan is dit een leuke vrijwilligersbaan voor u.

Vrijwilliger Klusjes bij Huis in de Wei van Zorggroep Ena in Scherpenzeel. Voor diverse werkzaamheden heeft het Huis in de Wei behoefte aan een tijdelijke klusser. Denk aan papier ophalen en stoelen klaar zetten bijvoorbeeld, alle werkzaamheden gaan in overleg met de teamleider facilitair. Bent u hier lichamelijk toe in staat en heeft u zin in een leuke vrijwilligersbaan? Neem contact op met Larikslaan2.

advertentie
advertentie