Alzheimer Café Woudenberg/Scherpenzeel

13 november 2015 om 00:00 Activiteiten

Onderwerp: 'Muziek verbindt'

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten praten met elkaar over de dingen die ze meemaken, over dementie en over mogelijkheden voor hulp; allemaal in een gemoedelijke sfeer.

Deze keer staat het thema 'Muziek' centraal. Muziek speelt in het leven van veel mensen een belangrijke rol. Gelukkig blijft het vaak op hoge leeftijd mogelijk om daarvan te genieten, ook al laat je geheugen je in de steek. Een liedje kan soms een hele wereld aan herinneringen oproepen. Mooie herinneringen uit het leven wil je vasthouden. De emoties die muziek oproept kan daarbij helpen.

Wij hebben Martin de Jong, uit Scherpenzeel, uitgenodigd om voor u leuke Nederlandstalige muziek te spelen.

Het Alzheimer Café wordt gehouden op 9 december 2015 en vindt plaats in het Multi Functioneel Centrum de Schans, Schans 33 in Woudenberg. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Het programma is van 20.00 tot 21.30 uur. De toegang en de koffie zijn gratis. De gespreksleiding is in handen van Annie Scherstra en Gwen van Eijden. Voor informatie en vervoer belt u: 033-277 88 21.

advertentie
advertentie