Wedstrijden recreatiegroep DOTO

29 november 2015 om 00:00 Sport

Op zaterdag 28 november 2015 vond het Eemland Turntoernooi plaats. Dit een individuele, recreatieve wedstrijd die speciaal bedoeld is voor jongens en meisjes die één keer per week les hebben. Ook veel DOTO recreanten deden mee aan deze wedstrijd.

Om half 9 in de morgen stond Laura Verschoor klaar in Soest om haar eerste wedstrijd te turnen. Helaas viel Laura niet meteen in de prijzen, maar ondanks de zenuwen heeft ze het super goed gedaan!

Vervolgens stonden Renske van de Maat, Britt Rozendaal, Laura van Ginkel, Fiene Diepenveen en Maud ten Broek klaar om hun oefening aan de jury in Soest te laten zien. Waar Laura een hele goede balk oefening liet zien, kwamen Maud en Fiene het beste uit op de brug en voerde Britt en Renske een nette vloer oefening op. Jammer genoeg kon geen van alle een medaille mee naar huis nemen.

Hierna volgende nog, Rosanne Oskam, Emma Nieuwenhuis en Jessica Bunt die ook alle drie voor Doto uit kwamen. Ook zij lieten mooie oefeningen zien, maar wisten helaas het podium niet te behalen.

Tot slot kregen Wytske Brandsma, Internet Nieuwenhuis en Froukje Hovenkamp nog een kans om de juryleden te overtuigen. Waar Wytske vooral sterk was op de mat en Inge op de sprong, blonk Froukje in alle onderdelen uit. Zij ging dan ook als enige van DOTO met een medaille naar huis. En niet zomaar een, want Froukje behaalde een wel verdiende eerste plaats! Al met al was het een leuke en zeer gezellige dag op het Eemland TurnToernooi.

advertentie
advertentie