"A Brand New Day"

30 november 2015 om 00:00 Activiteiten

Vrijdag 27 november 2015 was er een grote promotie-actie voor de musicalopleiding die in januari 2016 start. Deze dag werd opgeluisterd door figuren uit de musical the Wiz, tijdens de actie werd onder meer op het nummer "A Brand New Day" gedanst en gezongen wordt.

Noëlle Brugman van Rode Wolk en Martine Silvana van Silvanafitness/move2gather organiseerden deze actie. Ze hadden daarvoor assistentie van Hanne, Jan, Daniëlle en Laura.

Martine Silvana en Noëlle Brugman starten in het nieuwe jaar een praktische musicalopleiding. Vanaf donderdag 14 januari 2016 zullen de lessen plaatsvinden van 18.00-19.30 uur. De opleiding wordt afgesloten met het opvoeren van musical The Wiz 2.0 in november 2016.

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen, om dat te compenseren wordt er op 8 zaterdagen lesgegeven.

Locatie: Academas, Bavoortseweg 9, 3833 BM Leusden.

Voor het aanleren van de zang voor groepen en solisten zullen Martine en Noëlle de eerste aanzet geven op de donderdagen. Mirella Reiche verzorgt het "finetunen" op 8 zaterdagen.

Gedurende de opleiding wordt gewerkt aan technieken die direct worden ingezet voor het instuderen van musical The Wiz 2.0 zodat er een mooie productie opgevoerd kan worden.

Er zit geen minimum of maximum leeftijd aan de deelname, iedereen tussen de 7 en 70 kan meedoen waardoor de productie erg uniek en verrassend is. Er zijn 40 grote en kleine rollen te vervullen.

Martine zal naast de organisatie ook een aantal choreografieën uitwerken en aanleren. Noëlle zal de toneellessen begeleiden en de regie voor haar rekening nemen. Mirella Reiche zal de zanglessen verzorgen.

Om alle rollen in te vullen zoeken we minimaal 40 personen om samen te werken in dans, zang en drama. Je hoeft niet goed te zijn en geen ervaring te hebben. Met jouw enthousiasme en inzet komen we tot een mooi eindproduct.

Het samenwerken aan deze productie(move2gather) zorgt ervoor dat deelnemers elkaar versterken op punten waar ze goed in zijn.

Voor het voor- en na-traject zoeken we vrijwilligers die ons ondersteunen met het maken van podiumstukken en kleding en die tijdens het optreden het decor opbouwen, veranderen en afbreken na het optreden.

Inschrijven en informatie over de musicalopleiding:

musicalthewiz2016@gmail.com. 06 250 450 50 / 06 505 23 566

Volg ons: facebook.com/musicalthewiz/

advertentie
advertentie