Winterfair bij Parousie, Abrona en Kwintens op zaterdag 19 december

10 december 2015 om 00:00 Activiteiten

Parousie organiseert samen met Kwintens en Abrona op zaterdag 19 december een winterfair. Parousie vindt u aan de Vlietense weg 17 in Scherpenzeel. Daar wonen en werken mensen die vanwege gedragsmatige of psychische redenen nog niet in staat zijn om te functioneren in een gewone omgeving. Op het terrein van Parousie zijn er vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur allerlei activiteiten zoals vis proeven, oliebollen eten en glühwein drinken. Voorts zijn er kramen met kerstpakketten, fruit, kaas en brocante. Er zijn prijzen te winnen met het sjoelen op een reuze sjoelbak of het raden van een laptop die door de Kantoorspecialist uit Veenendaal ter beschikking is gesteld. Met een huifkar (bij slecht weer met een bus) kunt u ook naar Kwintens en Abrona gebracht worden. Bij Kwintens Ter Wheme: Dorpstraat 205, Scherpenzeel kunt u vanaf 13.30 uur heerlijke erwtensoep met roggebrood of een broodje worst kopen. Kinderen kunnen zich vermaken met allerlei spelletjes. Ook kunt u zelf gemaakte producten bekijken en kopen.

En bij Abrona Ruwinkel: Ruwinkelse weg 3, Scherpenzeel kunt u vanaf 13.30 uur genieten van chocolademelk met gebak en luisteren naar een kerstverhaal. Van de houten producten en sieraden krijgt u vast een cadeau-idee.

Alle instellingen heten u van hartelijk welkom en stellen uw bezoek zeer op prijs. Het is een mooie gelegenheid om eens te ontdekken welke mensen wonen en werken bij Parousie, Abrona en Kwintens.

advertentie
advertentie