30 januari is de 10e editie van Back2Klaveet feest!

13 december 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Het wordt een ouderwets gezellige avond die extra feestelijk wordt. Je kan genieten van de beste '90 muziek, het foute uur door DJ Marc en een optreden van T-Spoon. Met hits als Sex On The Beach, Smiling, No Time 2 Waste en Mercedes Benz zetten zij een spectaculaire show neer en herleven oude goede tijden.

In het boven gedeelte van de Klaveet komt een gezellige Hollandse bar met live muziek. Kortom; aan iedereen is gedacht en het wordt een super avond die je niet mag missen!

Kaarten zijn te verkrijgen bij de leden van de Ronde Tafel 132 Scherpenzeel (www.rt132.nl) en onderstaande verkooppunten. De kosten zijn € 15,- per stuk en tot 31 december is het 6 kaarten halen en slechts 5 betalen! De opbrengst gaat naar een goed doel en OP=OP!

Dit jaar is er ook busvervoer geregeld zodat iedereen gezellig een drankje kan drinken. De bussen rijden van en naar Woudenberg, Scherpenzeel, Leusden en Barneveld. Een retourticket is voor slechts € 5,- verkrijgbaar bij de verkooppunten. De exacte tijden en opstapplaatsen staan de 2e helft van januari op facebook en www.rt132.nl/klaveet.

advertentie
advertentie