Ervaar de praktijk tijdens de open dag van PTC+

17 december 2015 om 00:00 Lezersnieuws

Maak kennis met de BBL-opleidingen van PTC+. Het Expertisecentrum Mobiele Techniek en Koudetechniek in Ede organiseert op 16 januari 2016 een OPEN DAG.

Tussen 10:00 en 13:00 zijn onze trainers en deelnemers aanwezig om bedrijven en toekomstige deelnemers te informeren. Daarnaast zullen er rondleidingen worden gegeven in het unieke expertisecentrum. Hierdoor wordt ervaren hoe het is om opgeleid te worden door PTC+. Om de open dag compleet te maken zullen er verschillende opdrachten in de praktijkruimtes aanwezig zijn waarin de beroepspraktijk levensecht naar voren komt. Aanmelden voor de open dag kan via www.ptcplus.com/opendag.

PTC+

PTC+ is een succesvol aanbieder van BBL opleidingen in zowel de Mobiele- als Koudetechniek. De kennis wordt gedeeld in het unieke expertisecentrum. Hier wordt gewerkt met de nieuwste machines, systemen en apparatuur volgens het concept "Learning by Doing". Het geleerde kan de volgende dag direct worden toegepast in de praktijk.

Mobiele techniek

Momenteel is PTC+ de enige aanbieder in heel Nederland die merkgerichte opleidingen aanbiedt. De BBL-opleidingen worden gegeven op mbo-niveau 3 & 4, waarbij de deelnemer een leer-werkovereenkomst aangaat met een leerbedrijf. Naast het werven van leerling monteurs is PTC+ ook aan het inventariseren welke bedrijven er leer/werkplekken beschikbaar hebben. Benieuwd naar het opleidingsaanbod? Ga dan naar: www.ptcplus.com/mobieletechniek

Koudetechniek

Opleidingscentrum GO° verzorgt al jaren de BBL-opleidingen in de koudetechniek in samenwerking met PTC+. De opleidingen worden gegeven op alle mbo-niveaus.GO° en PTC+ hanteren voor haar opleidingen de BBL structuur: de Beroeps Begeleidende Leerweg. Een BBL-opleiding is een beroepsopleiding in de vorm van werkend leren. 6 weken per jaar volgt de deelnemer de opleiding bij GO° en PTC+, de overige weken is de deelnemer werkzaam bij een leerbedrijf. Hierdoor heeft hij/zij een betaalde baan in combinatie met een opleiding. Benieuwd naar het opleidingsaanbod? Ga dan naar: www.http://www.opleidingscentrum-go.nl/Beroepsopleidingen.aspx

Nieuwsgierig?

Aanmelden voor de open dag kan via www.ptcplus.com/opendag. Meer informatie? Kijk op www.ptcplus.com of neem telefonisch contact op met Lieke Lobregt: 088 020 6400.

Locatie

Expertisecentrum Mobiele Techniek en Koudetechniek, Zandlaan 29, Ede

Datum en tijdstip

Zaterdag 16 januari 2016

10.00 tot 13.00 uur

advertentie
advertentie