Kinderkerstfeest op Tweede Kerstdag

19 december 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Tweeduizend jaar geleden werd er een klein kindje geboren: de Here Jezus. De eersten die het kindje komen bewonderen zijn herders. Zij houden buiten de wacht bij hun kudde als er plotseling een engel bij hen is die vertelt: "Vandaag is jullie redder geboren". De herders zijn enthousiast en gaan direct naar het kindje op zoek.

Op Tweede Kerstdag is er een speciaal kinderkerstfeest bij CGK De Open Hof, met het thema: God raakt jouw hart. Het kerstverhaal wordt verteld door de ogen van de herders. De Here God heeft hun harten aangeraakt. Zij loven en prijzen God en vertellen aan iedereen die het wil horen over de Messias. Verschillende kinderen uit de gemeente werken zelf aan de dienst mee. Er zijn sketches, een Bijbeltekstpuzzel, muziek, dans en zingen. Daar ben jij toch ook bij! Neem gezellig je vriendjes en vriendinnetjes mee. Na afloop krijgen alle kinderen een kadootje mee naar huis.

Het kinderkerstfeest wordt gehouden op zaterdag 26 december om 9.30 uur. Locatie: CGK De Open Hof, in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 56 in Scherpenzeel. Er is oppas voor kinderen tot vier jaar.

Op Eerste Kerstdag is er een reguliere kerkdienst, in het teken van Kerst. De dienst op Eerste Kerstdag begint om 9.30 uur. Ook daar van harte welkom! Meer informatie: cgkdeopenhof.nl/kerst

advertentie
advertentie