Pannenkoekenhuis Bergzicht vernieuwd

7 januari 2016 om 00:00 Activiteiten

Na 16 jaar deze uitstraling en dit interieur te hebben gehad, vond eigenaar Kees Haalboom het tijd worden voor een vernieuwing van pannenkoekenhuis Bergzicht. "Niet alleen de tafels en stoelen worden vervangen, maar we kiezen voor een rigoureuze aanpak. Bergzicht zal een ware metamorfose ondergaan, waarbij de huidige, warme sfeer die de mensen van ons gewend zijn, behouden zal blijven".

De afgelopen periode (21 december t/m 8 januari) is er hard gewerkt aan deze grote verbouwing. Al het meubilair is vervangen, de muren hebben een nieuwe verflaag gekregen en er is een nieuwe vloer gelegd. Tevens is de bar onder handen genomen. De serre is sfeervoller gemaakt, mede door een nieuwe vloer, nieuwe stoelen en andere verlichting. In de hal zijn roomdividers geplaatst waar u rustig achter kunt zitten en het meer één geheel geworden is met de rest van het restaurant.

Bergzicht probeert steeds weer vernieuwend en maatschappelijk betrokken te zijn. Dit resulteert in o.a. een jaarlijks terugkomend pannenkoekenfestijn georganiseerd voor Kom en Zie. In de maanden juni, juli en augustus zetten wij onze speciale kipsatépannenkoek in om geld op te halen voor een door ons gekozen regionaal goed doel.

Tevens werken we samen met diverse sportclubs in de regio en hebben wij een unieke spaaractie lopen vanaf heden t/m april samen met de AH in Woudenberg waarbij u kunt sparen voor gratis pannenkoeken.

De deuren van het pannenkoekenhuis zijn 9 januari weer geopend en uw mening wordt erg op prijs gesteld dus schroom niet om deze te delen met onze medewerkers.

Doornseweg 23 Woudenberg

Tel. 0343-444330

info@bergzicht-woudenberg.nl

www.pannenkoekenhuizen.com

advertentie
advertentie