Nieuwe locatie voor ruilpunt KrijgdeKleertjes in De Glind

14 januari 2016 om 00:00 Activiteiten

Sinds 16 september 2015 is er een ruilpunt van KrijgdeKleertjes in De Glind dat gerund wordt door een team van enthousiaste vrijwilligers. Inmiddels is er al volop kinderkleding geruild op iedere derde woensdag van de maand. Ouders uit De Glind, maar ook uit Barneveld, Achterveld en Scherpenzeel weten het ruilpunt inmiddels te vinden.

Vanaf januari 2016 wordt er in de soosruimte van De Glindster een BSO+ gevestigd, waardoor Krijgdekleertjes op zoek moest naar nieuwe ruimte. De Rudolphstichting wil het initiatief blijven ondersteunen en heeft voor de komende maanden tijdelijk de voormalige voetbalkantine midden in het dorp beschikbaar gesteld.

Heb je kleding waar je kind niet meer in past? Maak er een ander kind blij mee en kom ruilen op woensdag 20 januari op onze nieuwe ruime locatie. Wie kinderkleding over heeft kan op de derde woensdag van de maand deze (gewassen!) langsbrengen bij de voormalige voetbalkantine in De Glind en in ruil meteen weer wat nieuws uitkiezen.

Wie komt ruilen mag alle maten kinderkleding inbrengen en kan ter plekke ook zelf kiezen uit alle kindermaten van 50 tot en met 176, S, M en L. Houd je het huis liever leeg, dan kan alleen doneren van kleding ook.

Voor wie: Iedereen die kinderkleding wil komen ruilen is welkom, kinderen ook!

Wanneer: Iedere derde woensdag van de maand. Woensdag 20 januari, 17 februari, 16 maart, 20 april, 18 mei, 15 juni.

Tijden: 9:30-11:30 en 14:00-15:30.

Waar: voormalige voetbalkantine, Postweg 63, 3794 MK De Glind.

Meer info vind je op de facebookpagina van Krijgdekleertjes De Glind of mail je vragen naar krijgdekleertjesdeglind@gmail.com.

Het ruilpunt is een initiatief van bewoners van de Glind en ruilsite krijgdekleertjes.nl. Ruilen is goed voor het klimaat en het is gezellig: door het ruilen ontmoeten mensen van binnen én buiten jeugddorp De Glind elkaar.

Jeugddorp De Glind biedt al een eeuw (tijdelijk) onderkomen aan kinderen en jongeren, die vanwege hun moeilijke opvoedsituatie niet bij hun eigen ouders kunnen opgroeien.

KrijgdeKleertjes.nl is dé website om als ouders onderling kinderspullen te ruilen. Al ruim 3500 ouders uit heel Nederland ruilen via de site pakketten met kinderspullen. Er zijn nu 15 ruilpunten in heel Nederland waar mensen 'live' kunnen ruilen en er komen er steeds meer bij. Het ruilpunt van KrijgdeKleertjes in De Glind is een van de eerste punten in deze regio. KrijgdeKleertjes heeft geen winstoogmerk. Voor meer informatie zie www.krijgdekleertjes.nl

advertentie
advertentie