Zangavond voor mannen

26 januari 2016 om 00:00 Activiteiten

Mannen uit Scherpenzeel en omgeving die van zingen houden, kunnen vrijdag 12 februari hun hart ophalen tijdens de mannenzangavond in Voorthuizen.

Geïnspireerd door hun bezoek aan de Katwijkse Mannenzangavond kwamen Voorthuizenaren Jan van Zutphen en Jan Hardon op het idee ook in Voorthuizen een dergelijke zangavond te houden.

Samen met plaatsgenoten Jan Kruitbosch en Gijs van den Brink organiseren de vier heren de eerste Mannen Zangavond Voorthuizen op vrijdag 12 februari in de gereformeerde kerk aan de Hoofdstraat 142 in Voorthuizen.

Op de avond zullen Psalmen in zowel oude als nieuwe berijming, liederen uit de bundel van Johan de Heer en de evangelische liedbundel gezongen worden. Bij een aantal liederen wordt bovenstem gezongen. Informatie over meezingen met bovenstem kan ingewonnen worden via janvanzutphen@kpnplanet.nl

Medewerkenden op de Mannen Zangavond Voorthuizen zijn: ds. Klaas van der Sloot (verbindende teksten), Evert van de Veen (organist) en Adriaan Bruinink (dirigent).

Het organisatiecomité roept alle mannen uit de regio op er een indrukwekkende zangavond met vele mannenstemmen van te maken, tot eer en lof van God. De toegang is gratis, een collecte wordt gehouden ter bestrijding van de onkosten. Aanvang 19.30 uur.

advertentie
advertentie